Hadeforbrydelser mod muslimer

Rigspolitiets årlige redegørelse om Hadeforbrydelser for 2019 fremlægger bekymrende tal.

Rigpolitiets redegørelse omkring hadeforbrydelser i 2019 understreger (Klik her: Link til rapporten), at de fleste hadeforbrydelser sker imod muslimer. Det kan ligeledes læses, at tallet har været stigende for tredje år i træk. Hele 61 % af de samlede tilfælde har været rettet mod muslimer – som regel sagsløse kvinder og børn.

Rigspolitiets rapport har medtaget nedstående to eksempler, som de kalder for ‘religiøst motiverede hadforbrydelser’ – læs groft overfald.

Eksempel 1 – kraftigt slag i hovedet

I rapporten står der: “Forurettede, der er af anden etnisk herkomst end dansk, fik et kraftigt slag i hovedet af en anden passager i bussen, hvorefter personen havde råbt: ”Muslim rejs hjem”. Personen havde også råbt, at forurettede ikke måtte tale et udenlandsk sprog”.

Eksempel 2 – umotiveret slag og kvælertag på barn

Rigspolitiets redegørelse siger: “En mindreårig forurettet cyklede rundt på en gårdsplads, da en person umotiveret slog hende og udtalte, at han hadede alle piger med tørklæde. Personen tog efterfølgende kvælertag på forurettede. Da en anden mindreårig forurettet forsøgte at stoppe kvælertaget, tog personen fat i pågældendes finger og brækkede den bagover, mens han råbte ”jeg vil dræbe alle med tørklæde”.

Hvilken kujon kan finde på at angribe et sagløst barn? Der er tale om blind had.

Politiker har et forkert fokus

Disse forbrydelser sker bl.a. i forlængelse af den giftig atmosfære politikerne spreder i samfundet med ekstraordinær fokus på muslimer. Til trods for at muslimer blot udgør 4,4% af den danske befolkning. Det er simpelthen lettere at kritisere muslimer end at føre reel politik. Lettere at fjerne fokus fra reelle problemer og blot fokusere på muslimer. Angrebene mod muslimer er stigende, men ingen taler om det.

Pas på jeres kære og hinanden derude

Blot fordi det umiddelbart ikke brænder foran éns egen dør, så skal man ikke være blind over for de farlige tendenser, som er tydelige i samfundet.

Skriv et svar