Moustafa Mahmoud er 26 år og udråbt som Danmarks yngste advokat. Han er gået fra at være en rod fra Herlev til ung ambitiøs advokat.

Ofte problematiseres det, at fleresproget har en anden kultur og taler flere sprog end dansk. Det man blot glemmer er, at Danmark har både handelsaftaler og relationer til andre lande, hvor kendskab til flere forskellige kultur og sprog mildt sagt er et kæmpe plus. Derfor er det godt at høre, at Moustafa Mahmoud i sit arbejde anvender sin forståelse for forskellig kultur og sprog på en produktiv måde.

Han er med til at motivere

Moustafa Mahmoud har altid ønsket at være et forbilledet for den yngre generation. Han arbejder aktivt på at inspirere andre, og er fx tilknyttet Blågård Skolen på indre Nørrebro som rollemodel. Børnene skal være opmærsom på, at de har evner og kunnen til at blive, hvad de vil i livet.

Moustafas historie er inspirerende, fordi den bekræfter at til trods for den negative omtale af muslimer i massemedierne, så er alle muligheder åbne for den, som har ambitioner, og er villig til at arbejde for opnåelsen af sine mål.

I videoen herunder kan du hører Moustafa Mahmoud fortælle lidt om hans studietid, arbejde og det at være rollemodel for den yngre generation.

Skriv et svar