KU

Hvis du troede, at der ikke fandtes diskrimination i Danmark, så kan du godt tro om igen. For to nye studier fra Københavns Universitet har undersøgt og dokumenteret diskrimination mod invandrere i Danmark.

Hvad har de to nye studier påvist?: Har du et mellemøstligt navn – læs muslimsk navn, så bliver du diskrimineret ved dit barns skoleskift (Kilde: dr.dk) og henvendelse til politiker (Kilde: Berlingske.dk). Dette understeger desværre blot endnu en gang, at danske samfundsinstitutioner behandler muslimer dårligere end etniske danskere. Læs også artiklen fra videnskab.dk: klik her.

Strukturel racisme findes i Danmark

Der findes flere undersøgelser som tydeligt understreger strukturel racisme i Danmark. Se venligst listen herunder (kilde: Videnskab.dk):

Levebrødspolitiker

Ovenstående understreger den eksisterende diskrimination og racisme i Danmark. Hvor er politikerne? Hvorfor tager de ikke afstand? Hvorfor konkurrerer de blot om at nedgøre muslimer. Er det fordi det er lettere end at løse reelle samfundsproblemer? – sikke en flok levebrødspolitiker.

Skriv et svar